Simskolan

Bromma Simsällskap bedriver simskola med crawl som grundläggande simsätt. Beslutet grundas i barns grundläggande fysiska och motoriska förutsättningar. Crawl är ett motoriskt enkelt simsätt, och det tillåter och uppmuntrar barn att simma med huvudet i vattnet, vare sig det är på rygg eller mage.

 

Bromma Simsällskap har för närvarande ingen inledande nivå för plask och lek och utvecklande av vattenvana. Minimumåldern är därför 5 år.

 

Simskolan startar på nivå 2 och fortsätter upp till 4. Simskolan bedrivs i huvudsak i lilla bassängen. För Nivå 4 används stora bassängen efter behov.


Anmälan till gruppen sker här på hemsidan. Platserna släpps på utsatta datum, och det är först till kvarn som gäller. Information om datum kommer att finnas här på hemsidan under “Nyheter” och på klubbens Facebooksida.


Vår simskola bedrivs endast på lördagar mellan tiderna 08-10


För detaljerad beskrivning av varje nivå läs mer här 

Simskolan - inget startdatum
2015-08-31 18:04
I och med att Åkeshovssimhall är stängd för renovering, har Bromma SimSällskap flyttat till Nälstabadet.

Denna anläggning har idag ingen undervisningsbassäng inomhus och vi kan därför inte ge ett startdatum idag för simskolan. Vi jobbar för fullt för att hitta en lösning och hoppas att vi ska kunna vara igång med simskolan i september.

Så fort vi har ett startdatum för simskolan kommer vi att publicera det här samt maila alla medlemmar!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bromma Simsällskap, 13/04 14:30 
Bromma Simsällskap, 22/03 15:22 
Bromma Simsällskap, 15/03 18:13