Bromma Simsällskap - simning är en sport för alla!
Bromma Simsällskap är en klubb som lägger krutet på att simning ska vara roligt och för alla!

Vi bedriver ingen tävlingssimning för barn och ungdomar, utanför egenarrangerade tävlingar, och tack vare detta delar vi inte in simmare baserat på resultat eller ålder. Alla simmar på den nivå som passar dem!

Har du väl fått en plats hos oss är du medlem tills den dag du själv vill simma någon annanstans - Vi erbjuder simning från 5 år till 105!
Inför sportlov
2018-02-20 11:52
Nu är sportlovet snart här och vi vill påminna om att vi har träning hela vecka 8 ut, dvs vi har träning även helgen 24-25 februari.

Ha en trevlig vecka!

Vänligen,
Bromma Simsällskap
Invigning i Åkeshov
2018-01-18 21:36

Äntligen invigning i Åkeshov, lördag 20 januari mellan kl 10-14.


På lördag så är det ingen träning för Bromma Simsällskaps barn och ungdomsgrupper. Istället ser vi gärna att så många som möjligt kommer till Åkeshov och tittar på den renoverade simhallen, gärna med BSS t-shirt på. 


Då slås portarna upp till nyrenoverade Åkeshovs simhall, från 10:00 till 14:00, och Bromma Simsällskap deltar som en av simklubbarna i invigningen. 


Ett tips är att lämna bilen hemma.


Vi hälsar alla välkomna för att bada, titta på anläggningen och träffa våra duktiga simtränare, simlärare och simmare som finns på plats.

SKK kommer erbjuda "prova på simning", "prova på simskola", märkestagning mm . Även samarbetspartnern TYR finns på plats.


Klockan 12 kommer det hållas en invigningsceremoni där flera simmare visar upp sig, det bjuds på konstsim mm. 


Gratis inträde och bad för alla!


Vi ses!

Vänligen
Bromma Simsällskap

Terminsbrev
2018-01-14 19:17
Hej allesammans.

Nu har terminsbrev med viktiga datum för terminen skickats ut via mail till alla som är anmälda till barn och ungdomsgrupper för vårterminen 2018.

Terminsbrevet finns även upplagt här på hemsidan under "Dokument".

Om ni inte fått utskicket trots att ni borde det, vänligen kontakta info@bss.nu

Vänligen,
Bromma Simsällskap
Terminsstart
2018-01-06 18:34
Datum för terminsstart har nu skickats ut via mail till alla som anmält sig till vårens grupper. Om ni inte fått mailet, vänligen kontakta info@bss.nu.


Nedan är datumen igen:


Lördag 13 januari - Terminsstart för alla lördagsgrupper

Onsdag 17 januari - Terminsstart för Teknik Blå

Lördag 20 januari - Invigning i Åkeshov. Ingen vanlig träning, men reservera tid i kalendern ca mellan 10:00 och 14:00. Mer information om vad som gäller denna dag kommer att komma separat.

Onsdag 24 januari - Första träningen i Åkeshov. Från och med detta datum kommer alla träningar för barn- och ungdomsgrupper att vara i Åkeshov.


Vi uppskattar om så många som möjligt kan komma på träningarna 13 och 17 januari för information och viss förberedelse inför invigningen.


Varmt välkomna till en ny termin!
Platser till vårtermin 2018
2018-01-02 17:19
Hej

Nya år betyder nya möjligheter. Till exempel möjlighet att anmäla sig till vårterminens grupper. Det finns fortfarande platser kvar i simskolegrupper, teknikgrupper och medleygruppen. Är ni intresserade så är det bara att ta reda på vilken grupp som passar bäst, och sedan följa länken till anmälan.

Är ni nya till att simma i simklubb, men har simmat själva eller t.ex. i kommunal simskola? Titta då på gruppen Teknik Blå.

Vid frågor, vänligen kontakta info@bss.nu.

God fortsättning önskar Bromma Simsällskap
Nyheter från våra grupper
Medley, 30/09 15:44 
Teknik, 30/09 15:43 
Simskolan, 31/08 18:04