SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Simsällskap - simning är en sport för alla!
Bromma Simsällskap är en klubb som lägger krutet på att simning ska vara roligt och för alla!

Vi bedriver ingen tävlingssimning för barn och ungdomar, utanför egenarrangerade tävlingar, och tack vare detta delar vi inte in simmare baserat på resultat eller ålder. Alla simmar på den nivå som passar dem!

Har du väl fått en plats hos oss är du medlem tills den dag du själv vill simma någon annanstans - Vi erbjuder simning från 5 år till 105!
Träning under sportlov - Barn och ungdom
2021-02-24 11:00
På grund av en sen terminsstart och en bedömning att fler stannar hemma under sportlovet under denna pandemi jämfört med under vanliga förhållanden så har Bromma Simsällskap beslutat att hålla träning som vanligt under hela lovet. Detta gäller endast de grupper som får träna under rådande restriktioner (Simskolan, Teknikgrupper, Medley och Crawl/Open Water).

Detta innebär att det för ovan nämnda grupper är träningar som vanligt på onsdag 3 mars, lördag 6 mars resp. söndag 7 mars.
Nytt beslut - äldre ungdomar är välkomna att träna
2021-02-05 14:12
Från och med måndag 8 februari får även simmare födda 2002 och senare delta i simträning inomhus enligt beslut från Stockholm Stad. Beslutet gäller till och med den 21 februari, varefter nya beslut kan komma att fattas.
Terminsstart VT21
2021-02-01 10:07
Hej alla medlemmar!

Denna vecka startar vårterminen 2021 för simmare födda 2005 eller senare.
Alla anmälda medlemmar ska ha fått mail med instruktioner om de rutiner som gäller under rådande restriktioner. Är ni anmälda till en grupp hos Bromma Simsällskap VT21, men har inte fått detta mail, vänligen kontakta info@bss.nu snarast.

Vi påminner om att stanna hemma vid minsta symptom för allas säkerhet, och att hålla uppsikt på epost.
Uppskjuten terminsstart VT21!
2020-12-21 10:31
Enligt de rådande restriktionerna så har Stockholms Stad under helgen beslutat att stänga stadens samtliga anläggningar för all organiserad verksamhet. I skrivande stund gäller denna stängning fram till och med den 24 januari.

Terminsstarten för VT21 i Bromma Simsällskap för barn och ungdomsgrupper flyttas därmed fram till onsdag den 3 februari, eller första träningstid därefter för grupper som inte tränar på onsdagar. Detta datum kan såklart komma att ändras om nya besked kommer från staden.

När mer information finns kommer vi att presentera den här på hemsidan, och vid behov via mail till alla anmälda.

Tills dess önskar vi från oss alla i Bromma Simsällskap en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Stängning av simhallar för allmänheten - 20 November
2020-11-20 15:09
Under dagen (20 november) har Stockholms Stad gått ut med att de stänger sim- och idrottshallar för allmänheten. Simhallarna hålls dock fortfarande öppna för föreningsverksamhet för barn och ungdomar (födda 2005 eller senare).

Dagens beslut påverkar alltså inte den verksamhet vi fortfarande har igång (Simskolegrupper, Teknikgrupper, Crawl/Open Water samt yngre halvan av Medley).


Det som blir annorlunda är att man absolut inte får hoppa i och simma före/efter träningen, varken simmare i Bromma Simsällskap, föräldrar eller syskon. Vi kommer inte heller hålla uppvärmning på land.Vi påminner alla, liksom tidigare, att ta eget ansvar, stanna hemma vid minsta tecken på symtom samt att föräldrar stannar utanför simhallen. Om möjligt, hämta och lämna gärna vid receptionen.
Nyheter från våra grupper
Master, 03/07 12:34 
Medley, 30/09 15:44 
Teknik, 30/09 15:43