Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bromma Simsällskap - simning är en sport för alla!
Bromma Simsällskap är en klubb som lägger krutet på att simning ska vara roligt och för alla!

Vi bedriver ingen tävlingssimning för barn och ungdomar, utanför egenarrangerade tävlingar, och tack vare detta delar vi inte in simmare baserat på resultat eller ålder. Alla simmar på den nivå som passar dem!

Har du väl fått en plats hos oss är du medlem tills den dag du själv vill simma någon annanstans - Vi erbjuder simning från 5 år till 105!
Höstlov
2020-10-23 10:35
Då vi fått lite frågor vill vi påminna alla barn- och ungdomsgrupper om vilka datum som gäller for höstlovet.

Följande datum är det träning som vanligt:
- Lördag 24 oktober
- Söndag 25 oktober


Följande datum är det INTE någon träning:
- Onsdag 28 oktober
- Lördag 31 oktober
- Söndag 1 november
Fortsättning efter påsk
2020-04-07 18:10
Hej alla medlemmar,

Det är underliga tider och lite svårnavigerat vad som gäller för att hålla ner smittspridningen men samtidigt fortsätta med fysisk aktivitet etc. Rekommendationen i skrivande stund är att fortsätta med barn och ungdomsaktiviteter med vissa anpassningar för att hålla avstånd. Detta tillsammans med information att Covid-19 viruset dör i kontakt med klorerat vatten gör att vi har som ambition att starta upp träningarna igen efter påsk. 

Tränarna kommer anpassa övningarna så att barnen inte står för tätt och vi ber er vårdnadshavare också tänka på att inte bilda grupper vid sidan om bassängen. Passa gärna på att göra något annat under träningen, vi har era nummer om något skulle hända. Det vi mer kan göra är att exempelvis ha badkläder på under vanliga kläder när ni kommer och hålla avstånd i duscharna. Det är färre personer än normalt i badhusen så det är lätt att hitta tomma ytor. 

Det är viktigt att alla känner sig trygga i samband med våra aktiviteter, både medlemmar och tränare och då alla har olika närhet till riskgrupper behöver givetvis även en individuell bedömning göras. Vi förstår att det är flera medlemmar som inte kommer närvara resten av terminen och vi kommer därmed att erbjuda en rabatterad avgift inför nästa termin för samtliga redan aktiva medlemmar i barn och ungdomsgrupper. Vi behöver även anpassa schemaläggningen baserat på justerat antal tränare och återkommer under nästa vecka med information om exakt datum när träningen kan starta och om det blir någon ändring i schemat. 

Eftersom det kan bli snabba förändringar, både rörande rekommendationer samt sjukfrånvaro från våra tränare ber vi er som vanligt att ha extra koll på mailen då vi kan komma att behöva ställa in träningar med kort varsel. 

Med en förhoppning om en härlig vår med lite rolig simning!

Hälsningar StyrelsenUPPDATERING:
Vi kör igång igen på vanliga tider från och med onsdag 15 april.
Träningar inställda!! - Barn och ungdom
2020-03-17 18:04
Hej!

På grund av den rådande situationen har styrelsen beslutat att med omedelbar verkan ställa in all verksamhet för barn och ungdomar fram till och med påsk.

Vi återkommer senast den 7 april med uppdatering om hur vi går vidare med terminen därefter.
Se utskickat mail för mer information.

FRÅN OCH MED TIDAG 17 MARS ÄR ALLTSÅ ALLA TRÄNINGAR FÖR TEKNIK, CRAWL/OPEN WATER, MEDLEY OCH SIMSKOLAN INSTÄLLDA TILLS VIDARE.

Vi hoppas att situationen stabiliseras snart så att vi kan återvända till simhallen.

Vänligen,
Styrelsen Bromma Simsällskap
Angående COVID-19
2020-03-15 15:14
Som alla andra i samhället så bevakar givetvis vi i BSS också situationen med hänsyn till COVID-19

Vi kommer tills vidare fortsätta med träningar på samma sätt som tidigare så länge Stockholms Stad anser att det är säkert att hålla simhallen öppen.

Vi bevakar situationen och följer rekommendationer från samhälle och simförbund och meddelar om något ändras. Vi ber alla att vara mer uppmärksamma på e-mail då detta är vår huvudsakliga kommunikationskanal.

Givetvis gäller, precis som innan, att man inte kommer till en träning om man inte känner sig helt frisk!


Uppdatering:
Medaljjakten den 29 mars har ställts in för att minska risk för spridning av COVID-19
Påminnelse regler gällande passerkort i Åkeshov
2019-01-27 18:08
Hej alla medlemmar.

På förekommen anledning måste vi påminna om vad som gäller med passerkorten på lördagsmornar i Åkeshov. De passerkort som delats ut av Bromma Simsällskap, till simmare och till de föräldrar som har yngre barn, är endast för att kunna komma in till Bromma Simsällskaps träningar och inget annat.

Vill man som syskon eller förälder simma samtidigt som Bromma Simsällskap har träning så måste man betala för detta i entrén. För detta öppnar entrén på lördagar kl 08:00 och inte tidigare. Detta innebär att att först kl 08:00 kan man betala för att simma privat, och därefter kan man få gå in och simma. Detta gäller även om man redan har ett årskort eller liknande. Dessa börjar gälla först kl 08

Vi har som klubb fått tillsägelser om att föräldrar varit i och simmat innan det allmänna badet öppnat vid flera tillfällen, och om detta inte sköts riskerar vi att förlora våra träningstider. Därför ber vi er att respektera detta.


Vi vill även påminna om att simmarnas passerkort återigen endast gäller för att komma in till Bromma Simsällskaps träningar. Detta innebär att att om man ska simma eller bada innan eller efter Bromma Simsällskaps träningar så måste man betala inträde i entrén. Man får alltså inte hoppa i bassängen innan träningen börjat, eller efter att träningen slutat utan att betala inträde. Detta gäller även plaskpoolen.


Har ni några ytterligare frågor, vänligen kontakta info@bss.nu
Nyheter från våra grupper