Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bromma Simsällskap - simning är en sport för alla!
Bromma Simsällskap är en klubb som lägger krutet på att simning ska vara roligt och för alla!

Vi bedriver ingen tävlingssimning för barn och ungdomar, utanför egenarrangerade tävlingar, och tack vare detta delar vi inte in simmare baserat på resultat eller ålder. Alla simmar på den nivå som passar dem!

Har du väl fått en plats hos oss är du medlem tills den dag du själv vill simma någon annanstans - Vi erbjuder simning från 5 år till 105!
Lördag 15 feb
2020-02-08 11:49
Hej!

Vi vill påminna om att det nästa lördag, den 15 feb, inte är någon träning i stora bassängen på grund av tävling i hallen.
Detta berör grupperna Teknik A, Teknik B, Teknik C Lördag, Teknik Vit samt Medley.
Påminnelse regler gällande passerkort i Åkeshov
2019-01-27 18:08
Hej alla medlemmar.

På förekommen anledning måste vi påminna om vad som gäller med passerkorten på lördagsmornar i Åkeshov. De passerkort som delats ut av Bromma Simsällskap, till simmare och till de föräldrar som har yngre barn, är endast för att kunna komma in till Bromma Simsällskaps träningar och inget annat.

Vill man som syskon eller förälder simma samtidigt som Bromma Simsällskap har träning så måste man betala för detta i entrén. För detta öppnar entrén på lördagar kl 08:00 och inte tidigare. Detta innebär att att först kl 08:00 kan man betala för att simma privat, och därefter kan man få gå in och simma. Detta gäller även om man redan har ett årskort eller liknande. Dessa börjar gälla först kl 08

Vi har som klubb fått tillsägelser om att föräldrar varit i och simmat innan det allmänna badet öppnat vid flera tillfällen, och om detta inte sköts riskerar vi att förlora våra träningstider. Därför ber vi er att respektera detta.


Vi vill även påminna om att simmarnas passerkort återigen endast gäller för att komma in till Bromma Simsällskaps träningar. Detta innebär att att om man ska simma eller bada innan eller efter Bromma Simsällskaps träningar så måste man betala inträde i entrén. Man får alltså inte hoppa i bassängen innan träningen börjat, eller efter att träningen slutat utan att betala inträde. Detta gäller även plaskpoolen.


Har ni några ytterligare frågor, vänligen kontakta info@bss.nu
Datum för slutet av terminen
2018-05-03 17:41
Terminen drar sig mot sitt slut, men än så finns det massor som händer!
Så här nedan kommer en lista på datum att hålla koll på:

- Helgen 12-13 maj är det träning som vanligt. Det blir tyvärr inget läger denna termin.

- Lördag 19 maj är det terminsavslutning för ungdomsverksamheten. Vi börjar kl 08:15 och beräknas vara klara ca 09:30. Det kommer att bli lekar och fika. Varmt välkomna!

- Fredag 25 maj kl. 17:30 kommer det att finnas en till chans att delta i Medalj-jakten för de som vill. Inbjudan kommer att gå ut till berörda grupper inom kort.
Påsklovsdatum - Förtydligande
2018-03-22 15:22
Då påsken närmar sig vill vi uppmärksamma en miss som uppstått i Terminsbrevet. De datum som gäller för påsklovet är lördag 31 mars till söndag 8 april. Under denna period är det alltså inga träningar.

Vänligen,
Bromma Simsällskap
Årsmöte
2018-03-15 18:13
Hej.

Här kommer en påminnelse om årsmötet som äger rum nu på lördag 17 mars kl 08:15.
Handlingar finns i utskickat mail.

Välkomna.
Nyheter från våra grupper
Master, 03/08 11:01 
Medley, 30/09 15:44 
Teknik, 30/09 15:43