Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bromma Simsällskap - simning är en sport för alla!
Bromma Simsällskap är en klubb som lägger krutet på att simning ska vara roligt och för alla!

Vi bedriver ingen tävlingssimning för barn och ungdomar, utanför egenarrangerade tävlingar, och tack vare detta delar vi inte in simmare baserat på resultat eller ålder. Alla simmar på den nivå som passar dem!

Har du väl fått en plats hos oss är du medlem tills den dag du själv vill simma någon annanstans - Vi erbjuder simning från 5 år till 105!
Anmälan är öppen!
2020-08-01 11:12
Idag har vi öppnat anmälan för nya simmare till våra barn och ungdomsgrupper.

Anmälan kommer att vara öppen här på hemsidan fram t.o.m. onsdag den 19 augusti. Därefter stänger vi för att kunna skriva ut närvarolistor mm.

Datum för terminsstart är som följande:
Lördag 22 augusti - Terminsstart för Simskolan, Teknik Vit Lördag, Teknik C Lördag, Teknik B, Teknik A samt Medley.

Söndag 23 augusti - Terminsstart för Teknik Vit Söndag, Teknik C Söndag samt Crawl - Open Water.

Onsdag 26 augusti - Terminsstart för Teknik Blå
Avslutning
2020-04-24 13:42
På grund av den rådande situationen har styrelsen beslutat att ställa in den traditionella avslutningen.
Det blir istället gruppvis avslutning, och endast för simmarna, på respektive grupps sista träning för terminen.

På grund av strul med bokning så har sista träningen för Simskolan, Teknik, Medley och Crawl/Open Water behövt tidigareläggas en vecka från tidigare utsatt datum. Detta innebär att sista träningstillfällena blir:
onsdag 20 maj (Teknik Blå)
lördag 23 maj (Simskolan, Teknik A, Teknik B, Teknik C Lördag, Teknik Vit)
söndag 24 maj (Teknik C Söndag, Crawl/Open Water, Medley)

Styrelsen har även beslutat att ge en rabatt på 250 kr på höstterminens träningsavgift för alla redan aktiva simmare i våra barn och ungdomsgrupper. Mer information kommer finnas i anmälningsmail som skickas ut under sista veckan i maj.
Fortsättning efter påsk
2020-04-07 18:10
Hej alla medlemmar,

Det är underliga tider och lite svårnavigerat vad som gäller för att hålla ner smittspridningen men samtidigt fortsätta med fysisk aktivitet etc. Rekommendationen i skrivande stund är att fortsätta med barn och ungdomsaktiviteter med vissa anpassningar för att hålla avstånd. Detta tillsammans med information att Covid-19 viruset dör i kontakt med klorerat vatten gör att vi har som ambition att starta upp träningarna igen efter påsk. 

Tränarna kommer anpassa övningarna så att barnen inte står för tätt och vi ber er vårdnadshavare också tänka på att inte bilda grupper vid sidan om bassängen. Passa gärna på att göra något annat under träningen, vi har era nummer om något skulle hända. Det vi mer kan göra är att exempelvis ha badkläder på under vanliga kläder när ni kommer och hålla avstånd i duscharna. Det är färre personer än normalt i badhusen så det är lätt att hitta tomma ytor. 

Det är viktigt att alla känner sig trygga i samband med våra aktiviteter, både medlemmar och tränare och då alla har olika närhet till riskgrupper behöver givetvis även en individuell bedömning göras. Vi förstår att det är flera medlemmar som inte kommer närvara resten av terminen och vi kommer därmed att erbjuda en rabatterad avgift inför nästa termin för samtliga redan aktiva medlemmar i barn och ungdomsgrupper. Vi behöver även anpassa schemaläggningen baserat på justerat antal tränare och återkommer under nästa vecka med information om exakt datum när träningen kan starta och om det blir någon ändring i schemat. 

Eftersom det kan bli snabba förändringar, både rörande rekommendationer samt sjukfrånvaro från våra tränare ber vi er som vanligt att ha extra koll på mailen då vi kan komma att behöva ställa in träningar med kort varsel. 

Med en förhoppning om en härlig vår med lite rolig simning!

Hälsningar StyrelsenUPPDATERING:
Vi kör igång igen på vanliga tider från och med onsdag 15 april.
Träningar inställda!! - Barn och ungdom
2020-03-17 18:04
Hej!

På grund av den rådande situationen har styrelsen beslutat att med omedelbar verkan ställa in all verksamhet för barn och ungdomar fram till och med påsk.

Vi återkommer senast den 7 april med uppdatering om hur vi går vidare med terminen därefter.
Se utskickat mail för mer information.

FRÅN OCH MED TIDAG 17 MARS ÄR ALLTSÅ ALLA TRÄNINGAR FÖR TEKNIK, CRAWL/OPEN WATER, MEDLEY OCH SIMSKOLAN INSTÄLLDA TILLS VIDARE.

Vi hoppas att situationen stabiliseras snart så att vi kan återvända till simhallen.

Vänligen,
Styrelsen Bromma Simsällskap
Angående COVID-19
2020-03-15 15:14
Som alla andra i samhället så bevakar givetvis vi i BSS också situationen med hänsyn till COVID-19

Vi kommer tills vidare fortsätta med träningar på samma sätt som tidigare så länge Stockholms Stad anser att det är säkert att hålla simhallen öppen.

Vi bevakar situationen och följer rekommendationer från samhälle och simförbund och meddelar om något ändras. Vi ber alla att vara mer uppmärksamma på e-mail då detta är vår huvudsakliga kommunikationskanal.

Givetvis gäller, precis som innan, att man inte kommer till en träning om man inte känner sig helt frisk!


Uppdatering:
Medaljjakten den 29 mars har ställts in för att minska risk för spridning av COVID-19
Nyheter från våra grupper
Master, 03/07 12:34 
Master, 19/05 10:37 
Medley, 30/09 15:44