SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortsättning efter påsk
2020-04-07 18:10
Hej alla medlemmar,

Det är underliga tider och lite svårnavigerat vad som gäller för att hålla ner smittspridningen men samtidigt fortsätta med fysisk aktivitet etc. Rekommendationen i skrivande stund är att fortsätta med barn och ungdomsaktiviteter med vissa anpassningar för att hålla avstånd. Detta tillsammans med information att Covid-19 viruset dör i kontakt med klorerat vatten gör att vi har som ambition att starta upp träningarna igen efter påsk. 

Tränarna kommer anpassa övningarna så att barnen inte står för tätt och vi ber er vårdnadshavare också tänka på att inte bilda grupper vid sidan om bassängen. Passa gärna på att göra något annat under träningen, vi har era nummer om något skulle hända. Det vi mer kan göra är att exempelvis ha badkläder på under vanliga kläder när ni kommer och hålla avstånd i duscharna. Det är färre personer än normalt i badhusen så det är lätt att hitta tomma ytor. 

Det är viktigt att alla känner sig trygga i samband med våra aktiviteter, både medlemmar och tränare och då alla har olika närhet till riskgrupper behöver givetvis även en individuell bedömning göras. Vi förstår att det är flera medlemmar som inte kommer närvara resten av terminen och vi kommer därmed att erbjuda en rabatterad avgift inför nästa termin för samtliga redan aktiva medlemmar i barn och ungdomsgrupper. Vi behöver även anpassa schemaläggningen baserat på justerat antal tränare och återkommer under nästa vecka med information om exakt datum när träningen kan starta och om det blir någon ändring i schemat. 

Eftersom det kan bli snabba förändringar, både rörande rekommendationer samt sjukfrånvaro från våra tränare ber vi er som vanligt att ha extra koll på mailen då vi kan komma att behöva ställa in träningar med kort varsel. 

Med en förhoppning om en härlig vår med lite rolig simning!

Hälsningar StyrelsenUPPDATERING:
Vi kör igång igen på vanliga tider från och med onsdag 15 april.