SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Simsällskap - simning är en sport för alla!
Bromma Simsällskap är en klubb som lägger krutet på att simning ska vara roligt och för alla!

Vi bedriver ingen tävlingssimning för barn och ungdomar, utanför egenarrangerade tävlingar, och tack vare detta delar vi inte in simmare baserat på resultat eller ålder. Alla simmar på den nivå som passar dem!

Har du väl fått en plats hos oss är du medlem tills den dag du själv vill simma någon annanstans - Vi erbjuder simning från 5 år till 105!
Datum för slutet av terminen
2021-10-25 17:39

Under slutet av terminen kommer det vara ett par tävlingar i simhallen, vilket kommer påverka vår barn- och ungdomsverksamhet. Följande är en överblick på de datum som är berörda (samt höstlovsdatumen). Tider för individuella grupper har skickats ut till alla medlemmar.

 

- lördag 30 oktober och söndag 31 oktober är det träning som vanligt.

- v.44 är det höstlov. Inga träningar onsdag 3 nov, lördag 6 nov eller söndag 7 nov.

 

- lördag 13 november är det träning som vanligt för alla grupper.

 

- lördag 4 december är träningarna för Teknikgrupper samt Medley flyttade till Nälstabadet pga. tävling i Åkeshov, och träningstiderna ligger under intervallet 10.30-12.00. Simskolan har träning som vanligt i Åkeshov.

 

- lördag 11 december är träningarna för Teknikgrupper samt Medley flyttade till Nälstabadet pga. tävling i Åkeshov, och träningstiderna ligger under intervallet 10.30-12.00. Simskolan har träning som vanligt i Åkeshov.

 

- lördag 18 december och söndag 19 december är det gruppvis avslutning.

 

 

 

Återanmälan för aktiva simmare beräknas skicka ut senast 15 december.

Anmälan för nya simmare öppnar i mån av plats under sista veckan i december. Exakt datum kommer publiceras här på hemsidan under fliken "Anmälan" inom kort.

Tack för denna termin!
2021-05-31 16:27

Nu är terminen slut för våra barn- och ungdomsgrupper, och vi vill passa på att tacka för all hjälp från våra medlemmar för att få verksamheten att fungera med de justerade rutinerna.

 

Vi inväntar fortfarande bekräftelse på tider för höstterminen, och kommer skicka ut mail med anmälningsinstruktioner så snart vi fått bokningarna bekräftade.

 

Ha en underbar sommar och njut av solen, så ses vi till hösten!

Hälsningar,
Bromma Simsällskap

 

Årsmöte lördag 20 mars
2021-03-10 11:00

Den 20 mars kl 08.30 har Bromma Simsällskap sitt årsmöte. Kallelse till detta har skickats ut tillsammans med agenda mm.

 

På grund av rådande pandemi kommer årsmötet denna gång ske digitalt. Möteslänken finns också bifogad i kallelsen.

Nytt beslut - äldre ungdomar är välkomna att träna
2021-02-05 14:12
Från och med måndag 8 februari får även simmare födda 2002 och senare delta i simträning inomhus enligt beslut från Stockholm Stad. Beslutet gäller till och med den 21 februari, varefter nya beslut kan komma att fattas.
Terminsstart VT21
2021-02-01 10:07
Hej alla medlemmar!

Denna vecka startar vårterminen 2021 för simmare födda 2005 eller senare.
Alla anmälda medlemmar ska ha fått mail med instruktioner om de rutiner som gäller under rådande restriktioner. Är ni anmälda till en grupp hos Bromma Simsällskap VT21, men har inte fått detta mail, vänligen kontakta info@bss.nu snarast.

Vi påminner om att stanna hemma vid minsta symptom för allas säkerhet, och att hålla uppsikt på epost.
Nyheter från våra grupper
Master, 03/07 12:34 
Medley, 30/09 15:44