SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Anmälan
Vår anmälningsstruktur
Vi har inget kösystem för anmälan till våra grupper.
Anmälan sker via vår bokningssida, och då tillsammans med betalning av träningsavgift för att anmälan ska slutföras.
Aktiva och nya simmare får tillgång till bokningssidan på följande vis:
 
Anmälan för redan aktiva simmare i föreningen:
Mail med länk till anmälan för kommande termin skickas ut i slutet av terminen till aktiva simmare i föreningen, tillsammans med instruktioner om vilken grupp (i fall av gruppbyten) och vilka datum som gäller. Aktiva simmare har en garanterad plats i angiven grupp fram till angivet datum då lediga platser släpps till nya simmare. Därefter kan vi inte längre garantera en plats i gruppen om den fyllts.
 
Anmälan för nya simmare:
Anmälan för nya simmare sker i mån av plats, och det är först till kvarn som gäller när anmälan öppnar. När en grupp är full går det inte längre att anmäla sig till den gruppen. Länk till bokningssidan hittar ni under fliken "Anmälningslänk" som visas här ovan när anmälningsperioden öppnar för nya simmare.
 
 
 
Vårterminen 2024
Återanmälan för redan aktiva simmare i våra barn- och ungdomsgrupper kommer skickas ut i mitten av december.
 
Anmälan för nya simmare till föreningen öppnar onsdag 3 januari
 
 
 
 
Se rutan nedan för svar på vanliga frågor.
 
 
 
Vid frågor, kontakta info@bss.nu
 
(Uppdaterat: 2023-11-22)
Vanliga frågor
Jag är på anmälningssidan, men hittar inte gruppen jag ska anmäla mig till, bara några andra. Var finns den?
Välj att visa alla åldrar. En vald ålder gör att alla grupper inte visas.
 
Det står att det inte finns några platser kvar i gruppen. Kan man fortfarande anmäla sig? Eller kan man ställa sig i kö?
- Om gruppen är full kan vi inte ta in fler simmare, dels pga. begränsad tillgång till simbassäng och dels pga. säkerhetsskäl då vi inte kan ha för stora grupper per tränare.
- Kontakta info@bss.nu om ni är intresserade av reservlista för någon av barn- och ungdomsgrupperna. Reservlistan är oordnad, dvs. alla på listan har samma chans att få en plats om en plats skulle bli ledig (precis som vid ordinarie anmälan).
 
Jag har anmält mig till fel grupp. Nu vill jag anmäla mig till en annan. Kan jag göra det, och få tillbaka träningsavgiften för den första?
- Kontakta info@bss.nu. Det är sannolikt inga problem att flytta mellan grupper, men återbetalning av träningsavgift tar mycket längre tid.
 
När börjar vårterminen 2024?
- Första träningen för barn-/ungdomsgrupper är preliminärt satt till lördag den 13 januari. Grupper som inte tränar lördagar börjar första datum efter detta.
 
Jag har anmält mig till en grupp. När/hur sker betalning av träningsavgiften?
- Träningsavgiften har du redan betalat för att avsluta anmälan. Har du inte betalat så är du sannolikt inte anmäld än. Kontakta info@bss.nu
 
Jag hittar inte länk till anmälan. Var finns den?
- Länken kommer publiceras ovan under fliken Anmälan --> Anmälningslänk senast dagen innan anmälan öppnar.
 
Hur gamla är simmarna i respektive barn-/ungdomsgrupp?
- Baserat på aktiva simmare under VT23 har grupperna följande åldersspann. NOTERA: Detta är inte ålderskrav, endast riktlinjer. Det är kunskapskraven som avgör.
Simskola Nivå 1 --- minst 4 år fyllda
Simskola Nivå 2 --- 5-7 år
Simskola Nivå 3 --- 6-9 år
Simskola Nivå 4 --- 7-9 år
Teknik D --- 7-11 år
Teknik C --- 8-11 år
Teknik B --- 10-13 år
Teknik A --- 11-14 år
Medley --- 13-18 år

Ingår medlemskap till klubben i träningsavgiften?
-Nej. Medlemsavgiften och träningsavgiften är två separata avgifter. Medlemsavgiften betalas årsvis och är 400 sek/familj/år. Träningsavgiften betalas terminsvis och är olika för respektive grupp. Ni hittar dessa avgifter på respektive grupps informationssida. Ska en ny familjemedlem till en redan aktiv simmare anmälas så bör man kontakta info@bss.nu för att registrera familjekoppling innan anmälan.
Uppdaterat 2023-11-22