SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Anmälan
Vår anmälningsstruktur
Vi har inget kösystem för anmälan till våra grupper.
Anmälan sker via vår bokningssida, och då tillsammans med betalning av träningsavgift för att anmälan ska slutföras.
Aktiva och nya simmare får tillgång till bokningssidan på följande vis:
 
Anmälan för redan aktiva simmare i föreningen:
Mail med länk till anmälan för kommande termin skickas ut i slutet av terminen till aktiva simmare i föreningen, tillsammans med instruktioner om vilken grupp (i fall av gruppbyten) och vilka datum som gäller. Aktiva simmare har en garanterad plats i angiven grupp fram till angivet datum då lediga platser släpps till nya simmare. Därefter kan vi inte längre garantera en plats i gruppen om den fyllts.
 
Anmälan för nya simmare:
Anmälan för nya simmare sker i mån av plats, och det är först till kvarn som gäller när anmälan öppnar. När en grupp är full går det inte längre att anmäla sig till den gruppen. Länk till bokningssidan hittar ni under fliken "Anmälningslänk" som visas här ovan när anmälningsperioden öppnar för nya simmare.
 
Höstterminen 2021
Anmälan för HT21 är stängd.
 
Vårterminen 2022
Återanmälan för redan aktiva simmare i barn- och ungdomsgrupper skickas ut i mitten av december.
Anmälan för nya simmare VT22 öppnar här på hemsidan i slutet av december 2021, och då i mån av plats. Exakt datum kommer publiceras här under terminen.
 
 
 
 
 
 
Se rutan nedan för svar på vanliga frågor.
 
 
 
Vid frågor, kontakta info@bss.nu
 
(Uppdaterat: 2021-08-24)
Vanliga frågor
Jag är på anmälningssidan, men hittar inte gruppen jag ska anmäla mig till, bara några andra. Var finns den?
Välj att visa alla åldrar. En vald ålder gör att alla grupper inte visas.
 
Det står att det inte finns några platser kvar i gruppen. Kan man fortfarande anmäla sig? Eller kan man ställa sig i kö?
- Om gruppen är full kan vi inte ta in fler simmare, dels pga. begränsad tillgång till simbassäng och dels pga. säkerhetsskäl då vi inte kan ha för stora grupper per tränare.
- Kontakta info@bss.nu om ni är intresserade av reservlista för någon av barn- och ungdomsgrupperna. Reservlistan är oordnad, dvs. alla på listan har samma chans att få en plats om en plats skulle bli ledig (precis som vid ordinarie anmälan).
 
Jag har anmält mig till fel grupp. Nu vill jag anmäla mig till en annan. Kan jag göra det, och få tillbaka träningsavgiften för den första?
- Kontakta info@bss.nu. Det är sannolikt inga problem att flytta mellan grupper, men återbetalning av träningsavgift tar mycket längre tid.
 
När börjar höstterminen 2021?
- Första träningen för barn-/ungdomsgrupper är preliminärt satt till lördag den 28 augusti. Grupper som inte tränar lördagar börjar första datum efter detta.
 
Jag har anmält mig till en grupp. När/hur sker betalning av träningsavgiften?
- Träningsavgiften har du redan betalat för att avsluta anmälan. Har du inte betalat så är du sannolikt inte anmäld än. Kontakta info@bss.nu
 
Jag hittar inte länk till anmälan. Var finns den?
- Länken kommer publiceras ovan under fliken Anmälan --> Anmälningslänk senast dagen innan anmälan öppnar.
 
Hur gamla är simmarna i respektive barn-/ungdomsgrupp?
- Baserat på aktiva simmare under HT19 har grupperna följande åldersspann. NOTERA: Detta är inte ålderskrav, endast riktlinjer. Det är kunskapskraven som avgör, med undantag för Simskola Nivå 2 där minimiåldern är 5 år.
Simskola Nivå 2 --- 5-7 år
Simskola Nivå 3 --- 6-8 år
Simskola Nivå 4 --- 7-9 år
Teknik Blå --- 8-12 år
Teknik C --- 8-11 år
Teknik B --- 10-13 år
Teknik A --- 11-14 år
Medley --- 14-18 år
Crawl/Open Water --- 10-14 år

Ingår medlemskap till klubben i träningsavgiften?
-Nej. Medlemsavgiften och träningsavgiften är två separata avgifter. Medlemsavgiften betalas årsvis och är från och med 2020 400 sek/familj/år. Träningsavgiften betalas terminsvis och är olika för respektive grupp. Ni hittar dessa avgifter på respektive grupps informationssida. Ska en ny familjemedlem till en redan aktiv simmare anmälas så bör man kontakta info@bss.nu för att registrera familjekoppling innan anmälan.
Uppdaterat 2021-05-21