SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppdaterad information Corona - 1 November
2020-11-01 11:17
Till alla barn- och ungdomsgrupper:

Hej alla simmare,
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta allmänna råd för Stockholms, Västra Götalands och Östergötlands län. Beslutet gäller från 29 oktober och tre veckor framåt som ett första steg. De nya riktlinjerna avråder från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare. Läs mer på: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/  
 
Vi på Bromma Simsällskap följer rekommenderade riktlinjer och kommer därför fortsätta vår verksamhet för simskolan och teknikgrupperna men tyvärr måste de simmare som är födda 2004 eller tidigare stanna hemma under dessa tre veckor. 
 
Vi påminner alla, liksom tidigare, att ta eget ansvar, stanna hemma vid minsta tecken på symtom samt att föräldrar stannar utanför simhallen. Om möjligt, hämta och lämna gärna vid receptionen. 
 
Vi kommer göra vad vi kan för att hålla avstånd men det är viktigt att vi alla hjälps åt under denna mycket speciella tid. 
 
Ta hand om er så ses vi i veckan!
 
Hälsningar Bromma Simsällskap