SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Anmälan till vårterminen 2023

Nedan finner ni länken till anmälan för grupper vårterminen 2023.

Anmälan sker i mån av plats, dvs då grupperna är fyllda går det ej att anmäla sig till dem.
Betalning av träningsavgift sker samtidigt som anmälan och krävs för att anmälan ska slutföras.
 
 
 
 
Anmälan är öppen här på hemsidan t.o.m. onsdag den 11 januari. Därefter får man kontakta info@bss.nu. Detta för att vi ska kunna ha koll på vilka som inte fått information utskickad och för att vi ska kunna ordna deltagarlistor mm.
 
 
Vid frågor, kontakta info@bss.nu.
Vanliga frågor
Jag är på anmälningssidan, men hittar inte gruppen jag ska anmäla mig till, bara några andra. Var finns den?
Välj att visa alla åldrar. En vald ålder gör att alla grupper inte visas.
 
Det står att det inte finns några platser kvar i gruppen. Kan man fortfarande anmäla sig? Eller kan man ställa sig i kö?
- Om gruppen är full kan vi inte ta in fler simmare, dels pga. begränsad tillgång till simbassäng och dels pga. säkerhetsskäl då vi inte kan ha för stora grupper per tränare.
- Kontakta info@bss.nu om ni är intresserade av reservlista för någon av barn- och ungdomsgrupperna. Reservlistan är oordnad, dvs. alla på listan har samma chans att få en plats om en plats skulle bli ledig (precis som vid ordinarie anmälan).
 
Jag har anmält mig till fel grupp. Nu vill jag anmäla mig till en annan. Kan jag göra det, och få tillbaka träningsavgiften för den första?
- Kontakta info@bss.nu. Det är sannolikt inga problem att flytta mellan grupper, men återbetalning av träningsavgift tar mycket längre tid.
 
När börjar vårterminen 2023?
- Första träningen för barn-/ungdomsgrupper är preliminärt satt till lördag den 14 januari. Grupper som inte tränar lördagar börjar första datum efter detta.
 
Jag har anmält mig till en grupp. När/hur sker betalning av träningsavgiften?
- Träningsavgiften har du redan betalat för att avsluta anmälan. Har du inte betalat så är du sannolikt inte anmäld än. Kontakta info@bss.nu
 
Jag hittar inte länk till anmälan. Var finns den?
- Länken kommer publiceras ovan under fliken Anmälan --> Anmälningslänk senast dagen innan anmälan öppnar.
 
Hur gamla är simmarna i respektive barn-/ungdomsgrupp?
- Baserat på aktiva simmare under HT21 har grupperna följande åldersspann. NOTERA: Detta är inte ålderskrav, endast riktlinjer. Det är kunskapskraven som avgör.
Simskola Nivå 2 --- 5-7 år
Simskola Nivå 3 --- 6-9 år
Simskola Nivå 4 --- 7-9 år
Teknik D --- 7-11 år
Teknik C --- 8-11 år
Teknik B --- 10-13 år
Teknik A --- 11-14 år
Medley --- 14-18 år

Ingår medlemskap till klubben i träningsavgiften?
-Nej. Medlemsavgiften och träningsavgiften är två separata avgifter. Medlemsavgiften betalas årsvis och är från och med 2020 400 sek/familj/år. Träningsavgiften betalas terminsvis och är olika för respektive grupp. Ni hittar dessa avgifter på respektive grupps informationssida. Ska en ny familjemedlem till en redan aktiv simmare anmälas så bör man kontakta info@bss.nu för att registrera familjekoppling innan anmälan.
Uppdaterat 2023-01-01