SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Påminnelse regler gällande passerkort i Åkeshov
2019-01-27 18:08
Hej alla medlemmar.

På förekommen anledning måste vi påminna om vad som gäller med passerkorten på lördagsmornar i Åkeshov. De passerkort som delats ut av Bromma Simsällskap, till simmare och till de föräldrar som har yngre barn, är endast för att kunna komma in till Bromma Simsällskaps träningar och inget annat.

Vill man som syskon eller förälder simma samtidigt som Bromma Simsällskap har träning så måste man betala för detta i entrén. För detta öppnar entrén på lördagar kl 08:00 och inte tidigare. Detta innebär att att först kl 08:00 kan man betala för att simma privat, och därefter kan man få gå in och simma. Detta gäller även om man redan har ett årskort eller liknande. Dessa börjar gälla först kl 08

Vi har som klubb fått tillsägelser om att föräldrar varit i och simmat innan det allmänna badet öppnat vid flera tillfällen, och om detta inte sköts riskerar vi att förlora våra träningstider. Därför ber vi er att respektera detta.


Vi vill även påminna om att simmarnas passerkort återigen endast gäller för att komma in till Bromma Simsällskaps träningar. Detta innebär att att om man ska simma eller bada innan eller efter Bromma Simsällskaps träningar så måste man betala inträde i entrén. Man får alltså inte hoppa i bassängen innan träningen börjat, eller efter att träningen slutat utan att betala inträde. Detta gäller även plaskpoolen.


Har ni några ytterligare frågor, vänligen kontakta info@bss.nu